picnicul avincis - lam events

Picnicul AVINCIS, servit anul acesta de LAM EVENTS

Picnicul AVINCIS s-a desfasurat, ca in fiecare an, in a doua zi de Rusalii, pe domeniul viticol Vila Dobrusa din Dragasani, judetul Valcea. Un eveniment deosebit, rafinat, la care au participat numerosi invitati din domeniul enologiei si Horeca.

Picnicul gurmand a fost asigurat de LAM EVENTS si a fost apreciat in unanimitate de cele peste 400 de persoane prezente. Am pregatit special pentru aceste eveniment preparate care sa se asocieze perfect extraordinarelor soiuri de vin produse de Crama Avincis.

Crama AVINCIS

AVINCIS este simbolul renașterii vinului românesc, sub semnul tradiției și al modernității. Astăzi, domeniul Vila Dobrușa, care și-a deschis porțile pentru iubitorii vinului în vara anului 2011, cuprinde conacul, crama AVINCIS, 40 hectare de viță de vie, mai multe hectare de pădure și amenajarea peisagistică.

Picnicul AVINCIS ramane un eveniment de referinta organizat pe domeniul Dobrusa, LAM EVENTS fiind recunoscatoare ca reuseste sa mentina parteneriate cu oameni si companii iubitoare de frumos, unic si inedit.


Pentru oferte personalizate de catering evenimente in Bucuresti sau in orice alt oras, ne puteti contacta prin PAGINA DE CONTACT.