nunta cazinoul sinaia meniu ovo-lacto vegetarian - lam events

Nunta cu meniu ovo-lacto vegetarian la Cazinoul Sinaia, servita de LAM EVENTS

LAM EVENTS a organizat o nunta cu meniu ovo-lacto vegetarian la Cazinoul Sinaia, intr-un decor select, plin de eleganta si stil.

Se spune ca eleganta este echilibrul intre proportie, emotie si surpriza. Impreuna cu YES EVENTS si ATELIER DUAL am reunit aceste elemente intr-o nunta cu adevarat speciala.

Locul de desfasurare, Cazinoul Sinaia, setupul, aranjamentele florale, muzica si mancarea s-au imbinat intr-o proportie perfecta, pe gustul invitatilor. Emotia mirilor s-a transmis catre toti invitatii, iar surprizele culinare au creat o nunta de vis.

LAM EVENTS a pregatit pentru acest eveniment deosebit un meniu in totalitate ovo-lacto vegetarian, fruit bar in gradina verde a cazinoului, Candy bar si Lemonade bar, siropuri naturale de soc, trandafir, zmeura, brad, precum si diferite ceaiuri racoritoare.

Ligia, mireasa evenimentului – The best team for my dream wedding!

Cazinoul Sinaia este situat în parcul „Dimitrie Ghica” și a fost construit la inițiativa lui Carol I. Construcția a început în anul 1911 și a fost terminată un an mai târziu, cazinoul fiind inaugurat din 5 iulie 1912. Închis temporar, printr-un decret regal, în timpul celui de-al Doilea Război Balcanic, a fost reinaugurat în 1913, printr-un concert al tânărului, pe atunci, genial violonist român George Enescu. Este gazdă a numeroase conferințe, simpozioane, congrese și reuniuni naționale și internaționale și în același timp, locul preferat pentru organizarea unor expoziții deosebite de artă plastică și fotografie, lansări de carte, concerte și spectacole.

Foto: Gabriel Andrei Photography


Pentru oferte personalizate de catering evenimente in Bucuresti sau in orice alt oras, ne puteti contacta prin PAGINA DE CONTACT.