catering arena nationala - lam events

Catering la Arena Nationala din Bucuresti

LAM Events a organizat zona de Catering la Arena Nationala, cu ocazia celui mai important meci de fotbal din campionatul romanesc, Dinamo – Steaua.

Desfasurat pe Arena Nationala, cel mai elegant stadion din tara, meciul de fotbal Dinamo – Steaua, a reunit cele mai importante personalitati din domeniul fotbalistic. Astfel, din cochetele loje ale Arenei au urmarit meciul reprezentanti ai Federatiei Romane de Fotbal, Ligii Profesioniste de Fotbal, Clubului FCSB si gazdelor meciului FC Dinamo Bucuresti, alaturi de fosti fotbalisti sau de oameni importanti pasionati de fotbal.

Ne mandrim cu faptul ca la acest meci partea de Catering a fost asigurata de firma noastra, produsele LAM EVENTS fiind unanim apreciate de spectatorii VIP. Si de data aceasta am deplasat la eveniment o echipa de specialisti, care a reusit sa serveasca in timp util delicii culinare proaspete, aspectuoase si atent servite.

Pentru oferte personalizate de catering evenimente in Bucuresti sau in orice alt oras, ne puteti contacta prin PAGINA DE CONTACT.