Format din trei componente- antreu rece, bufet cald si desert- meniul cocktail este preferatul multor invitati. Varietatea de produse care compun acest meniu il situeaza in topul preferintelor pentru ca poate satisface orice preferinte culinare.

Cocktail Finger Food 1

In cazul in care iubesti pestele si carnea de pui, cu siguranta vei opta pentru meniul 1. Legumele vin in completarea acestor preparate, iar dulciurile asortate, eclerurile si tiramisu incununeaza cu succes acest meniu.

Antreuri reci

Roast beef cu salsa exotica (mango, ananas)

Frigărui de roşii cherry şi mozzarella marinate cu busuioc si ulei de masline

Tartină de muşchi porc afumat cu sos de mustar si dulceata de caise

Hering marinat pe pat de lămâie

Bufet cald

Frigărui de pui in sos Teriyaki, piept de pui taiat cuburi si lasat peste noapte la marinat in sos Teryaki

File de cod de Atlantic asezonat cu sos Worcester si prajit in Tempura servit cu sos tartar

Fasole verde învelită în bacon, gratinata la cuptor, servite cu sos de smantana

Chifteluţe de orez cu legume prajite cu sos de ghimbir

Legume la grătar aromate

Desert

Mini prajituri asortate

Mini choux crema de vanilie

Mini Ecler ciocolata

Mini tiramisu

Mini black & white

Mini American cheese cake

Selecţie de pâine: chifla alba, chifla neagra, bagheta

 

 

 

ADAUGA UN COMENTARIU