Catering LAM Events

Partea de catering, zona de restaurant, zona dedicată copiilor, gala premiilor Fishing and Hunting Expo și alte puncte de atracție din interiorul și exteriorul expoziției au purtat semnatura Catering LAM Events.

Organizator: The Fishing & Hunting Channel

Perioada: 12-14 februarie 2016

Locație: Complexul expozițional ROMEXPO, Pavilioanele C4-C5

Suprafața totală expoziție: 5.200 mp

Public: 13 000 persoane

Prima expoziție adevărată dedicată pasionaților de pescuit și vânătoare, Fishing and Hunting Expo s-a desfășurat în perioada 12-14 februarie 2016, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilioanele C4 și C5.

Aceasta a adunat la prima ediție nu mai puțin de 13.000 vizitatori, un record absolut pentru o expoziție de profil din România și nu numai.

fishing and hunting expo

În premieră pentru expozițiile și târgurile din România s-a servit mâncare tradițională, făcută la ceaun, borș de pește, ciorbe alese, ciolan cu fasole, varză cu afumătură și gulaș, pregătite de echipa de Catering LAM Events.

Invitații noștri la acest eveniment au fost Chef Antonio Passarelli, Chef Cătălin Scărlătescu și Zoltán Andrejszky, realizatorul seriei de emisiuni Bucătăria iubitorilor de pește, de la F&H Channel.

Zoltán Andrejszky

FISHING & HUNTING EXPO

Fishing & Hunting Expo este cea mai mare expozitie de profil din Romania, cu participare internationala de cel mai inalt nivel, o expozitie in adevaratul sens al cuvantului. 

Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor pot găsi în cadrul Fishing & Hunting Expo echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, îmbrăcăminte de vânătoare, bărci, caiace și alte tipuri de ambarcațiuni.

De asemenea sunt prezente cluburi de pescuit sportive, ghizi de pescuit și vânătoare, bălți, lacuri sau pensiuni de turism sportive din România și nu numai. 

Cel mai asteptat moment al serii este decernarea celor 10 trofee Fishing & Hunting Expo, foarte apreciate de expozanți și devenite și ele o tradiție printre clienți care expun la eveniment, acolo unde acceași echipa de Catering LAM Events asigura cocktailul ce urmează acestui moment și tortul festiv.

ADAUGA UN COMENTARIU