O activitate de baza a companiei noastre o reprezinta Cateringul de evenimente. Un domeniu greu de gestionat, mai ales atunci cand in eveniment sunt implicate mai mult de 1400 de persoane, asa cum a fost zona de Catering la Palatul Parlamentului, zona organizata si gestionata de LAM Events.

In intervalul orar 13:00-17:00 am organizat un pranz cocktail pentru 1400 de persoane, iar intre 20:00 si 02:00, tot pentru aceste persoane, am organizat o Gala Dinner, in Sala Unirii.

Catering la Palatul Parlamentului

Pentru ca de cele mai multe ori cifrele seci vorbesc de la sine, iata cateva care redau amploarea evenimentului. Am furnizat o bucatarie mobila, complet utilata, 40 de bucatari, 10.000 de farfurii, 15.000 de pahare, 120 de mese rotunde, 1400 de scaune, 100 de mese de cocktail, 8 baruri mobile, 240 de aranjamente florale si 85 ospatari..

Un eveniment de asemenea anvergura ne starneste inca emotii, dar in acelasi timp ne si pune la incercare capacitatea de a-l organiza. Cand am definitivat evenimentul de Catering la Palatul Parlamentului ne-am asumat niste riscuri pentru ca nu este la indemana oricui sa acopere atatea cerinte, impuse de un astfel de eveniment, printre care servirea la farfurie. Pentru ca, totusi, ne plac provocarile am acceptat si in final am desavarsit cel mai mare eveniment indoor organizat de noi. – Gelu Dinu, LAM Events

Catering la Palatul Parlamentului

In cadrul Galei Dinner de la Palatul Parlamentului, maestrii nostri bucatari au pregatit mancaruri alese, unele special create pentru acest eveniment. A fost, fara doar si poate un eveniment greu, dar provocator, pe care, si dupa spusele celor prezenti, l-am dus la bun-sfarsit.

Complexitatea evenimentului starneste de cele mai multe ori trairi intense; asa s-a intamplat si cu acest eveniment. Experienta acumulată de-a lungul timpului ne-a facut sa ducem la bun sfarsit tot ceea ce ne-am asumat in fata clientului nostru, primind felicitari pentru implicare si organizare. Acest lucru ne face sa abordăm noi proiecte si sa ne depasim de fiecare data. Bogdan Berdei, LAM Events

Fie ca este un eveniment cu mai putini invitati – 700, cum a fost cel organizat cu alta ocazie, la care au participat Presedintele si Premierul Romaniei – fie ca este grandios, precum cel de la Palatul Parlamentului, compania noastra este pregatita sa ofere mereu aceleasi servicii de calitate, aceeasi mancare proaspata si savuroasa, servita mereu cu zambetul pe buze.

Am fost si vom fi mereu atenti la micile detalii. Consider ca acestea fac de fiecare data diferenta. – Patrick Dumitru, LAM Events

ADAUGA UN COMENTARIU