Preparate de top pentru sportivi de top

Perioada 1-4 septembrie s-a dovedit a fi una extrem de interesanta pentru echipa noastra. Am pregatit, alaturi de chef Catalin Scarlatescu, preparate gustoase pentru toti participantii la Campionatul Balcanic de Sarituri peste Obstacole care a avut loc la Adunatii Copaceni, in Giurgiu.

Campionatul Balcanic de sarituri peste Obstacole

Delegatiile internationale de sportivi, invitatii VIP, dar si spectatorii care au venit sa se bucure de show-ul ecvestru, au putut sa se delecteze cu gulas, pui la jar, carnati, burgeri pregatiti dupa retete speciale.

lam-6

hamburger

A fost un adevarat spectacol culinar in zona special amenajata de noi in stil rustic. Perfect integrat in decor, food-court-ul a fost unul dintre punctele de mare interes in cadrul Balcaniadei care are loc pentru prima data in Romania dupa mai bine de 20 de ani. Toata amenajarea zonei de servire a mesei a fost realizata de catre noi, iar echipa noastra s-a ridicat la cele mai inalte standarde, fiind pe placul tuturor celor care s-au aflat la competitie. Personalul, mancarea cu un gust delicios si servirea ireprosabila i-au facut pe cei care au luat parte la competitie sa ne felicite si sa ne viziteze in toate cele 4 zile de competitie.

lam-2

La competitia ecvestra din acest an au fost prezenti peste 300 de sportivi din Turcia, Grecia, Bulgaria, Moldova, Croația, România, Slovenia, Serbia, Macedonia si peste 2000 de vizitatori.

vip

 

ADAUGA UN COMENTARIU